Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

On comprar productes agroalimentaris Noguerament Bo

DIJOUS 07 MAIG 2020

A causa de la situació actual moltes empreses de la comarca i d’arreu del territori han hagut de tancar durant uns dies per contribuir a la seguretat de la població. No obstant això, empreses alimentàries com les que formen part de Noguerament Bo són considerades serveis essencials en aquests moments de crisi.

Per tal de donar suport a la seva tasca diària s’ha habilitat un espai a la pàgina web www.nogueramentbo.cat on es pot consultar les diferents opcions de compra dels productors i productores Noguerament Bo, concretament a l’apartat On comprar. Aquesta informació s’anirà actualitzant a mesura que les condicions canviïn i que més empreses facilitin aquesta informació.

Noguerament Bo és el distintiu agroalimentari que identifica i promociona els productes agroalimentaris produïts o elaborats, transformats i envasats en l’àmbit territorial de la comarca de la Noguera, seguint les indicacions de qualitat, proximitat, sostenibilitat, etc. del Reglament del distintiu. Les empreses adherides actualment són: Pla Oví, Alimentació Farràs, Castell del Remei, Cal Retjo, FructumCat, Cal Blasiet, Lo Pernil de Ponent, Casa Patau, Conill com cal, Conserves Antonieta, Formatgeria de Clua i Pàmies Vitae.

Noguerament Bo és el resultat del projecte estratègic "Territori de Valor 2018: posar en valor els productes agroalimentaris davant dels productors agroalimentaris" impulsat pel Consorci Grup d'Acció Local Noguera Segrià Nord i el Consell Comarcal de la Noguera i finançat pel Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya i fons europeus FEADER.